Menu

Mondzorg de Paladijn

Binnen Mondzorg de Paladijn vindt u Tandartspraktijk K.A. Cornelissen en Mondhygiënepraktijk Petra Munneke. Wij zijn twee praktijken onder één dak en samen verzorgen wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Dankzij onze persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, geven we u graag een onbezorgde en stralende lach, want uw stralende lach begint bij ons!

‘‘Uw stralende lach begint bij ons!’’

 

Kwaliteit & Hygiëne

Wij vinden dat iedereen recht heeft op de allerbeste zorg. Daarom werken we hard aan onze kwaliteit. Dankzij samenwerking met externe bedrijven kunnen we kennis en kunde bundelen en leggen we de lat steeds hoger. Hierdoor kunnen we onze patiënten voorzien van de beste tandheelkundige zorg en een stralende lach. Want uw stralende lach begint bij ons!

Om een goede hygiëne in onze tandartsenpraktijk te waarborgen, laten wij onze praktijk jaarlijks visiteren door praktijkadviseurs van MCS (Medi Care Services). Deze praktijkadviseurs hebben kennis en ervaring op het gebied van Milieu, Arbo & Hygiëne, waardoor we altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en de richtlijnen van de beroepsgroep.

Wij volgen de Praktijkrichtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken. Deze regels zijn door de Werkgroep Infectiepreventie samengesteld en gelden als professionele standaard in de tandheelkunde. Ons team heeft de cursus infectiepreventie gevolgd, zodat u erop kunt vertrouwen dat wij hiermee bekend zijn en conform deze richtlijn werken. Daarnaast hebben we eigen protocollen voor het openen en sluiten van de praktijk, persoonlijke hygiëne, beschermingsmiddelen, handhygiëne, het dragen van handschoenen, en voor het schoonmaken en steriliseren van de instrumenten.

 

 

‘‘Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel!’’

 

mcs logo 90         DRS logodia5