Menu

Mondzorg de Paladijn

Binnen Mondzorg de Paladijn vindt u Tandartspraktijk K.A. Cornelissen en Mondhygiënepraktijk Petra Munneke. Wij zijn twee praktijken onder één dak en samen verzorgen wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Dankzij onze persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, geven we u graag een onbezorgde en stralende lach, want uw stralende lach begint bij ons!

‘‘Uw stralende lach begint bij ons!’’

 

01-01-2014: De huidpraktijk van Anne van Schaaijk gevestigd in het pand van Mondzorg De Paladijn

Anne van Schaaijk is de eigenaresse van de Huidpraktijken zij is Huid,- en oedeemtherapeut.
Anne: "Sinds 2010 ben ik gevestigd op de Marialaan, eerst bij Medisch Centrum Oud West en per 01-01-2014 bij Mondzorg de Paladijn waar ik over een volledig eigen ruimte beschik."

 "Bij mij kun je terecht voor behandeling van acne, littekens, oedeem, steelwratjes, algemene huidverbetering en permanent make-up. Daarnaast behandel ik met verschillende lasers overbeharing, schimmelnagels, pigmentvlekken en couperose. Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in behandeling van oedeem (vochtophoping), vaak ontstaan t.g.v. een oncologische operatie waarbij de lymfeklieren zijn verwijderd. Behandeling bestaat uit lymfedrainage, compressietherapie en het aanmeten van een therapeutisch elastische kous."

Behandelingen worden vaak (deels) vergoed, vanuit de basis en/of de aanvullende verzekering. Een intake is gratis en vrijblijvend. Kijk voor meer informatie: www.dehuidpraktijk.com