Menu

Mondzorg de Paladijn

Binnen Mondzorg de Paladijn vindt u Tandartspraktijk K.A. Cornelissen en Mondhygiënepraktijk Petra Munneke. Wij zijn twee praktijken onder één dak en samen verzorgen wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Dankzij onze persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, geven we u graag een onbezorgde en stralende lach, want uw stralende lach begint bij ons!

‘‘Uw stralende lach begint bij ons!’’

 

Uw nota

Tarieven
De door ons gehanteerde tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Deze zijn terug te vinden op de site van de NZA (Nederlandse zorg autoriteit). Heeft u toch nog vragen over deze tarieven bel of mail ons dan.

Excent
Voor o.a. kroon- en brugwerk, prothesewerk, spalkjes, knarsbitjes etc. die door een tandtechnieker vervaardigd worden, brengt de tandtechnieker kosten aan ons in rekening. Deze kosten berekenen wij door aan u als patiënt. Deze tarieven komen dus, in sommige gevallen bovenop de bovenstaande tandheelkundige tarieven erbij. Hieronder kunt u een overzicht downloaden van de Tarievenlijst van Excent Tandtechniek.Zorgsom
ZorgSom is een softwaretool waar Mondzorg de Paladijn gebruik van maakt. ZorgSom berekent welk deel van een mondzorg behandeling de patiënt vergoed krijgt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. De behandelaar kan met ZorgSom de patiënt goed voorlichten over de kosten van het behandelplan.

EXCENT tarieven 2023

 ZorgSom
ZorgSom is een softwaretool voor tandartsen en orthodontisten. ZorgSom berekent welk deel van een mondzorg behandeling de patiënt vergoed krijgt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. De behandelaar kan met ZorgSom de patiënt goed voorlichten over de kosten van het behandelplan.

Klik op de onderstaande link om via
YouTube een uitleg van deze tool te bekijken.

*ZorgSom uitleg filmpje*

Infomedics

Facturering wordt voor ons verzorgd door Infomedics zodat wij meer tijd aan u en uw gebit kunnen besteden.

Uw nota’s worden direct door Infomedics naar uw zorgverzekeraar gestuurd. U ontvangt een factuur thuis indien de factuur (gedeeltelijk) niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Wanneer u niet verzekerd bent voor tandheelkunde, ontvangt u de factuur direct thuis/ in uw mail.

Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan.

Aanvragen betalingsregeling
Lukt het onverhoopt niet om uw rekening op tijd te betalen? Infomedics biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Voor het aanvragen van een betalingsregeling en informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 of ga naar Infomedics

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900  of ga naar Infomedics

 

In de praktijk betalen
Tandarts praktijk Cornelissen en Mondhygiëne praktijk Munneke bieden beide de optie tot contante en/of pin betaling. Bent u niet verzekerd voor tandheelkundige kosten? Dan vragen wij u de nota bij ons direct te voldoen.

Een betalingregeling in de praktijk is ook mogelijk, Het volgende brengen wij hiervoor in rekening.

  • Bemiddelingskosten van €5.-
  • Herinnering sturen €2.50 (na 4 weken)

Verzekeringen
U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Via ons systeem Zorgsom, hebben we inzicht in uw polis en checken we met uw toestemming uw vergoedingen. Echter blijft de patiënt zelf eindverantwoordelijk voor het beheren van zijn tegoed. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar polisvergelijker.

Vragen en problemen
Patiënten kunnen met al hun vragen, problemen of opmerkingen met betrekking tot nota’s, en eventuele regelingen bij het team van Mondzorg de Paladijn terecht. Onze baliemedewerker Janine en praktijkondersteuner Agnes verlenen deze ondersteuning. We streven er naar de financiële zaken op een persoonlijke, betrokken maar wel zo efficiënt en correct mogelijke wijze te verzorgen.

 

 

‘‘We streven er naar de financiële zaken op een persoonlijke, betrokken maar wel zo efficiënt en correct mogelijke wijze te verzorgen’’

 

     excent                zorgsom        download