Menu

Mondzorg de Paladijn

Binnen Mondzorg de Paladijn vindt u Tandartspraktijk K.A. Cornelissen en Mondhygiënepraktijk Petra Munneke. Wij zijn twee praktijken onder één dak en samen verzorgen wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Dankzij onze persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, geven we u graag een onbezorgde en stralende lach, want uw stralende lach begint bij ons!

‘‘Uw stralende lach begint bij ons!’’

 

Uw nota

Tarieven
De door ons gehanteerde tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Deze zijn terug te vinden op de site van de NZA (Nederlandse zorg autoriteit). Heeft u toch nog vragen over deze tarieven bel of mail ons dan.

*Download tarieven tandheelkundige zorg*

Excent
Voor o.a. kroon- en brugwerk, prothesewerk, spalkjes, knarsbitjes etc. die door een tandtechnieker vervaardigd worden, brengt de tandtechnieker kosten aan ons in rekening. Deze kosten berekenen wij door aan u als patiënt. Deze tarieven komen dus, in sommige gevallen bovenop de bovenstaande tandheelkundige tarieven erbij. Hieronder kunt u een overzicht downloaden van de Tarievenlijst van Excent Tandtechniek.Zorgsom
ZorgSom is een softwaretool waar Mondzorg de Paladijn gebruik van maakt. ZorgSom berekent welk deel van een mondzorg behandeling de patiënt vergoed krijgt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. De behandelaar kan met ZorgSom de patiënt goed voorlichten over de kosten van het behandelplan.

*Download Tarieven Excent Tandtechniek 2018*

ZorgSom
ZorgSom is een softwaretool voor tandartsen en orthodontisten. ZorgSom berekent welk deel van een mondzorg behandeling de patiënt vergoed krijgt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. De behandelaar kan met ZorgSom de patiënt goed voorlichten over de kosten van het behandelplan.

Klik op de onderstaande link om via
YouTube een uitleg van deze tool te bekijken.

*ZorgSom uitleg filmpje*

Famed
Mondzorg de Paladijn werkt samen met factoringmaatschappij Famed. Famed is als enige factoringmaatschappij in de zorg zowel ISO 9001 als NEN 7510 gecertificeerd. Het ISO certificaat garandeert dat zij onze processen en bijhorende kwaliteit goed gewaarborgd hebben. De NEN 7510 staat voor informatiebeveiliging in de zorg. Dit certificaat toont aan dat Famed op zorgvuldige en veilige wijze omgaat met vertrouwelijke, medische informatie.

Na een bezoek in de praktijk sturen wij uw nota naar Famed. Famed stuurt uw nota naar uw verzekering als u deze heeft. U ontvangt eventueel uw (rest) nota thuis.

Om een volledig overzicht te krijgen van de stappen
die uw nota maakt, klik op de onderstaande link.

*Download Famed traject*

 

Contactgegevens Famed

 Website:    www.notavanfamed.nl
 E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon algemene vragen: 0900 - 0885 (€ 0,15 per minuut)
Telefoon duplicaat nota aanvragen: 0900 - 0882 (€ 1,30 per gesprek)

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 - 18:00 uur

 

In de praktijk betalen
Tandarts praktijk Cornelissen en Mondhygiëne praktijk Munneke bieden beide de optie tot contante en/of pin betaling. Bent u niet verzekerd voor tandheelkundige kosten? Dan vragen wij u de nota bij ons direct te voldoen.

Verzekeringen
U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Via ons systeem Zorgsom, hebben we inzicht in uw polis en checken we met uw toestemming uw vergoedingen. Echter blijft de patiënt zelf eindverantwoordelijk voor het beheren van zijn tegoed. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Vragen en problemen
Patiënten kunnen met al hun vragen, problemen of opmerkingen met betrekking tot nota’s, en eventuele regelingen bij het team van Mondzorg de Paladijn terecht. Onze baliemedewerker Janine en praktijkondersteuner Agnes verlenen deze ondersteuning. We streven er naar de financiële zaken op een persoonlijke, betrokken maar wel zo efficiënt en correct mogelijke wijze te verzorgen.

 

 

‘‘We streven er naar de financiële zaken op een persoonlijke, betrokken maar wel zo efficiënt en correct mogelijke wijze te verzorgen’’

 

 

 famed                        zorgsom